Haver-appelkoeken 

09-06-2018

Bodem: 
150 gr havermout
175 gr dadels
1 tl bakpoeder
snufje kaneel
Ongeveer 25 ml water

Vulling: 
1 appel 🍎
300 ml water
2 el honing 
Kaneel

Verwarm de over voor op 180 graden Celsius. Ontpit de dadels en week ze eventjes in warm water. Doe daarna alle ingrediënten voor de bodem in de keukenmachine tot heerlijk kruimelig deeg.
Rol 6 bolletjes en druk ze plat op de bakplaat. En maak hoekjes in de koek door de randen omhoog te duwen met je handen of met een lepel. Bak ze 10 minuten in de oven. Wanneer ze uit de oven zijn worden ze vanzelf ietsjes harder en steviger.

Snijd de appel in kleine blokjes (geschild of ongeschild). Giet het water in een pak en voeg de appelblokjes, de honing en kaneel toe. Laat dit lekker pruttelen totdat het vocht is opgenomen. En blijf regelmatig roeren! En vul de gebakken koeken met de heerlijke en simpele vulling.

TIP! Voeg een lekkere klodder kwark toe naar keuze!


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin