Courgette Pastasalade

Heerlijk als hoofdgerecht of als lekkere salade
voor erbij! 🥗
Kook de pasta zoals staat op de verpakking en giet
de pasta af. Voeg de pesto er aan toe en laat het afkoelen.
Verhit de olijfolie en fruit de knoflook
ongeveer 20 seconden. Snijdt de courgette in kleine blokjes en voeg dit toe aan
de knoflook en olie, hussel dit 7 minuten lekker door elkaar. Rooster ondertussen
in een andere pan de kikkererwten of rooster ze in de oven op 200 graden Celsius,
totdat ze een lekker bruin knapperig laagje hebben. Rooster ook de pitten eventjes
op een laag vuurtje. En dan het makkelijkste; voeg alle ingrediënten toe aan de
pasta met pesto! En Bon Appetit! 🍽️
-
500 gram pasta
-
4 el groene pesto
-
Olijfolie
-
3 teentjes knoflook
-
1½ Courgette
-
1 blikje (400 gr.) kikkererwten
-
Pittenmix (pijnboompitten, zonnebloempitten,
pompoenpitten)
-
Zwarte olijven
-
Verse peterselie
-
Verse munt
-
Oregano
-
Citroensap
